Lake Zurich Sunroom

The pièce de résistance culminated with three walls of full glass anchored by a striking fireplace in the new four season room where the homeowners enjoy coffee every morning while gazing at the current day’s mid-western landscape. The open floor plan encourages living in “one space” throughout the day.

sunroom remodel by advance design studio
open living space remodel by advance design studio
striking stone and wood fireplace remodel by advance design studio
kitchen and sunroom remodel by advance design studio

“The layout of each of the rooms is exactly what I envisioned. Advance’s attention to details such as light switch placement, electrical outlets, and many other minute details you wouldn’t even think of was the icing on the cake. If I didn’t think of it first, they certainly did.”

Former Client
Lake Zurich

Read more about this project

Lake Zurich Sunroom Renovation

Blog Post

$

Got an Idea, a Sketch, a House, and a Dream?

  • $Let's Get Started